Skip to main content
Skip table of contents

Mallin piirustusten päivitys taustakääntäjällä

Toiminto käynnistää mallin tai kokoonpanon piirustuksen päivityksen Flow'n taustakääntäjällä. Toiminto varaa, päivittää ja palauttaa piirustuksen sekä tekee Flow-lisenssien mukaiset liitetiedostot (PDF, DWG, DXF) tausta-ajona. Toiminto ei varaa sitä mallia tai kokoonpanoa, johon piirustus pohjautuu, vaan kyseinen malli/kokoonpano voi olla piirustuksen päivityksen ajan vaikkapa varattuna toiselle käyttäjälle. Kokoonpanon piirustuksen päivityksen yhteydessä kokoonpano ratkaistaan, eli kokoonpanon muuttuneet osat päivitetään ennen piirustuksen päivittämistä. Myös kokoonpanoon liittyvä osaluettelo päivitetään.

Piirustuksen päivityksen voit tehdä piirustuskortilta itsenäisenä toimintona yksittäiselle piirustukselle tai massatoimintona keräilykorin kautta usealle piirustukselle. Mikäli käytössäsi on Vertex G4, voit käynnistää työpiirustuksen taustapäivityksen palauttaessasi mallin tai kokoonpanon Flow'hun.

Piirustusten taustapäivitystä ei suoriteta dokumenteille, jotka ovat työkierron mukaan lukitussa tilassa (esim. Hyväksytty)Piirustuksen päivitys selaimella

Voit päivittää piirustuksen suoraan Flow-selaimessa piirustuksen kortilta toiminnolla Työkalut > Päivitä piirustus.


Ohjelma varmistaa päivityksen:Järjestelmä varaa ja päivittää piirustuksen.


Piirustusten päivitys keräilykorin kautta

Mikäli haluat päivittää useita piirustuksia, voit tehdä sen keräilykorin kautta.  Lisää keräilykoriin haluamasi piirustukset ja valitse keräilykorissa Työkalut > Päivitä piirustukset. Mikäli keräilykorissa on piirustuksia, jotka ovat lukitussa tilassa tai dokumentteja, jotka eivät ole Vertex-piirustuksia, kyseiset dokumentit ohitetaan, ja taustakääntäjän päivitysjonoon lisätään vain soveltuvat piirustukset.Piirustusten päivitys G4:stä

Kun olet tehnyt Vertex G4:llä muutoksia malliin tai kokoonpanoon, jonka piirustukset ovat jo Flow'ssa, voit lisätä piirustukset Flow'n taustakääntäjän päivitysjonoon suoraan G4:n Flow-palautusdialogissa. Piirustukset ovat valittavissa "Päivitä piirustukset"-listanäkymässä "Palauta"-listanäkymän alapuolella. Valitse päivitettävät piirustukset ja suorita palautus loppuun tavalliseen tapaan. Piirustusta ei voi valita päivitettäväksi, mikäli se on varattu, vaan se on vapautettava ennen palautusdialogin avaamista.


JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.