Skip to main content
Skip table of contents

Opasvideot

Kattavamman listan opasvideoita löydät Youtube-kanavaltammeMitä on tuotetiedon hallinta?


Katso kuinka Flow-järjestelmä helpottaa koko suunnitteluprosessia muutosten keskellä ja tarjoaa oikean tiedon koko organisaation tarpeisiin silloin kun tietoa tarvitaan.

Projektikohtaiset oikeudet

Projektikohtaisten oikeuksien hallinta. Voit määrittää Flow'hun lisättävien nimikkeiden, mallien, piirustusten, ym. oikeudet projektikohtaisesti riippumatta siitä miten ryhmäkohtaiset oikeudet on määritelty.
Hierarkkiset oikeudet

Hierarkkiset oikeudet ja niiden periytyminen. Kun työskentelet hajautetussa suunnitteluympäristössä, voit saaätää suunniteltavan tuotteen oikeuksia alikokoonpanokohtaisesti sen mukaan mitä alihankkijat tavitsevat.

Projektioikeudet ja roolit

Oikeuksien tarkastelu ja projektikohtaisten oikeuksien hallinta. Voit määrittää tiettyyn projektiin projektiorganisaation ja lisätä riihen rooleja ja henkilöitä. Näin pystyt hallitsemaan projektia kokonaisuutena ja määrittämään roolikohtaisesti erilaisia oikeuksia projektin dokumentteihin ja nimikkeisiin.Näkymät

Flow näkymien avulla voit määrittää tietylle käyttäjäryhmälle helposti löydettäviksi Flow'n objekteja esim. maantieteelisen sijainnin perusteella.

Objektikortin muokkaus

Voit muuttaa esim. nimikekortin tai dokumenttikortin ulkonäköä. Jos haluat poistaa näkymästä kenttiä, joita yrityksessäsi ei käytetä, se on mahdollista. Myös uusien kenttien lisäys voidaan tehdä tai kenttien paikkoja voidaan vaihtaa.
Sanakirja

Nimikkeiden kuvaukset monikielisessä ympäristössä on helpointa hallita sanakirjan avulla. Myös yksikielisessä käyttöympäristössä sanakirja tarjoaa hyvän työkalun syöttää vakioituja kuvauksia ja välttää kirjoitusvirheitä. Tämä palvelee myös hakutoimitoa: Nimikkeitä voidaan etsiä aina oikealla hakusanalla.Varaosakirja

Flow mahdollistaa tarkan kirjanpidon osista (nimikkeistä), joita voidaan myydä varaosina. Käyttäjä voi listata varaosat kuvineen ja osanumeroineen asiakkaalle toimitettavaan varaosakirjaan.Opasvideoita perustoiminnoista

Alta löydät opasvideoita Flow perustoiminnoista.
JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.