Skip to main content
Skip table of contents

Linjaviivastot 2020

Linjaviivastojen luonti ja muokkaaminen entistä havainnollisempaa

Linjaviivastojen määrittelydialogi uudistettu

Kaikki määritellyt linjaviivastot näkyvät nyt päänäytössä allekkain. Näet suoraan millaisia linjaviivastoja on määritelty. (PLANT-3296)Uudelle linjaviivastolle oletusominaisuudet ja koordinaattien osoitus mallista

Aiemmin linjaviivastoa määritettäessä välilehtien Origo, Kierto, Tekstit ja Viivat kentät tulivat lähes tyhjinä. Näille on nyt laitettu esimerkkiviivaston arvot oletuksena. Uutta linjaviivastoa määritettäessä ohjelma antaa oletuksena nimen ReferenceGrid-n ja lisää oletuksena yhden rivin X-, Y- ja Z-suuntaisille linjaviivoille.

Voit nyt myös osoittaa linjaviivaston viivojen etäisyydet viivaston origosta suoraan mallista. Napsauta pudotusvalikkoa linjaviivan kentässä Etäisyys linjaviivaston origoon. Osoitettu mitta huomio linjaviivaston origon ja kierron. (PLANT-3334)


Uusi linjaviivamääritys oletusarvoilla aktiivisena olevan rivin perään

Linjaviivat voidaan lisätä, määritellä ja nimetä vapaasti lisää kuten aiemminkin, mutta käyttämällä nappia Lisää uusi linjaviivamääritys... ohjelma täyttää automaattisesti seuraavan rivin lisäämällä oletuksena 5000 mm edelliseen arvoon. (PLANT-3334)


Linjaviivaston piilotus -painike ja tippitekstin päivitys

Piilota linjaviivasto -toiminnolla voit piilottaa sekä viivat että tekstit. Aiemmin viivat ja tekstit piti piilottaa kahdella eri toiminnolla. (PLANT-3269)


JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.