Skip to main content
Skip table of contents

Lisensointi ja asennustavat

Tältä sivulta löydät tietoa Vertex ED Liten kokeilujaksosta, lisensointimalleista ja asennustavoista.

Kokeilujakso (Trial)

Olet oikeutettu ilmaiseen Vertex ED:n tai Vertex ED Liten kokeilujaksoon. Ohjelman ominaisuuksia voidaan myös demota esimerkiksi etäpalaverissa. Ota yhteys Vertexiin ja pyydä koekäyttöä tai esittelyä:

Trial-versiolla tuotettu sisältö korvamerkitään trial-versiolla tuotetuksi, eikä trial-version sisältöä pysty jatkokäyttämään Vertexin kaupallisen lisenssin mukaisessa versiossa esim. kokeilujakson päätyttyä. Trial-versio on siis nimenomaan kokeilua varten eikä kaupallista suunnittelua varten. Kokeiluversion toimintoja tai muuta kokeilukäyttöä ei ole muuten rajattu.

Lisensointimalli ja ylläpitosopimus

Ohjelman lisenssi toimitetaan käyttäjälle ns. NetVID-lisenssinä, joka perustuu henkilökohtaiseen aktivointikoodiin. Aktivointikoodin käyttö edellyttää internet-yhteyden Vertexin lisenssipalvelimeen vähintään 10 päivän välein (eli 10 päivän jakson ohjelmaa voi käyttää myös ilman verkkoyhteyttä).

Lisenssin voi ostaa omakseen tai sen voi vuokrata kuukausimaksulla esimerkiksi kolmeksi kuukaudeksi keväällä ja kolmeksi kuukaudeksi taas syksyllä.

Lisenssin yhteyteen on mahdollista ostaa myös ylläpitosopimus, joka kattaa tukipalvelun käytön ja ohjelman huolto- ja pääversiopäivitykset. Huoltopäivityksiä tulee tarjolla kolmen viikon välein (mikäli tarpeen) ja pääversioita kerran vuodessa. Isoimmat muutokset ja muut uudistukset tulevat pääversiopäivityksissä ja huoltopäivityksissä toimitetaan pieniä korjauksia tai muutoksia sen hetkiseen pääversioon.

Asennustavat

Vertex ED Lite on tarkoitettu vain paikallisesti käytettäväksi käyttäjän työasemalla eikä se tue monen käyttäjän yhteistä Vertex ED:n kaltaista verkkopalvelinasennusta jaetulla suunnitteluympäristöllä. Ohjelmasta ja sen päivityksistä toimitetaan käyttäjälle sähköpostia päivityksien julkaisun yhteydessä. Käyttäjä lataa ja asentaa ohjelman asennuspaketista itsenäisesti tai Vertexin avustuksella tarpeen mukaan.

JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.