Skip to main content
Skip table of contents

Vanhojen mallien ja piirustusten siirto uuteen ympäristöön

Pääversiota päivittäessä kannattaa miettiä tekeekö päivityksen vai uuden asennuksen.

Ainakin silloin kannattaa tehdä uudelleen asennus kun:

  • Mikäli päivitys vaihtoehto ei ole mahdollinen. Päivitys vaihtoehto ei ole enää mahdolinen jos rekisteritietoja ei enää löydetä, tämä voi johtua siitä jos koneen nimi on muuttunut, käyttöjärjestelmä on vaihtunut jne.
  • Pääversiota ei voi päivittää suoraan version yli eli tällöin on helpompi tehdä uusi asennus.
  • Jos Vertex ohjelma on pyörinyt samana alkuperäisasennuksena vuosia, voi sen kansioissa olla vanhoja tiedostoja tai muuta turhaa tietoa mitkä eivät ole enää voimassa. Tällaisessa tapauksessa kannattaa tehdä uusi asennus.
  • Kone jolla Vertex pyörii päivitetään/uusitaan.


Kaikki vanhat mallit, piirustukset, omat profiilit ja komponentit on tallennettuna vxg4/shared kansioon. Vanhojen tietojen siirto uuteen asennukseen tapahtuu siirtämällä koko SHARED kansio uuteen asennukseen kyseisen kansion tilalle. Siirto kannattaa tehdä kopioimalla ei korvaamalla eli uuden asennuksen SHARED kansio poistetaan jonka jälkeen vanha SHARED kansio kopioidaan uuteen asennukseen.

Mikäli käyttäjällä on jotain räätälöintejä tai omia asetuksia vertex järjestelmäasetuksissa esim: oma viivatyyppi, fontti jne, nämä asetukset saa suoraa uuteen asennukseen siirtämällä vanha CUSTOM kansio kokonaisuudessaan uuden asennuksen CUSTOM kansion tilalle.

JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.