Skip to main content
Skip table of contents

3D-kuormauskaaviotyökalu

Yleistä 3D-kuormauskaavioista

3D-kuormauskaaviotyökalu on Vertex BD 2024 -version uusi ominaisuus, jonka avulla voit luoda ja muokata kuormauskaavioita 3D-näkymässä, mikä parantaa suorituskykyä ja käytettävyyttä.

Elementtien kuormaus on olennainen osa rakennusprosessia, ja se vaikuttaa logistiikkaan, turvallisuuteen, tehokkuuteen, kustannustehokkuuteen ja laadunvalvontaan. Elementtien kuormauksella on tärkeä rooli rakennusprosessissa useista syistä:

  • Logistiikka ja asennus: Elementtien asennusjärjestys paikan päällä määrää kuormausjärjestyksen. Tämä järjestys vaikuttaa suoraan kuljetus- ja valmistusjärjestykseen varmistaen sujuvan ja tehokkaan rakennusprosessin.
  • Tehokkuus ja tuottavuus: Optimaalinen kuormausjärjestys voi parantaa tuottavuutta ja vähentää työtapaturmien mahdollisuutta. Se mahdollistaa nopean ja helpon pääsyn tarvittaviin elementteihin, vähentää viiveitä ja parantaa rakennusprosessin yleistä tehokkuutta.
  • Turvallisuus: Turvalliset kuormauskäytännöt voivat pienentää merkittävästi riskejä, jotka aiheutuvat materiaalin noutamisesta väärin kuormatuista pinoista.
  • Laadunvalvonta: Kuormista voidaan luoda yksityiskohtaisia raportteja ja piirustuksia, jotka tarjoavat olennaisen dokumentaation laadunvalvontaa ja rakennusprosesseja varten.


Käyttöliittymä

Yksittäisen pinon näkymä

Useamman pinon näkymäEsitystavat

Kahvat                                               

Merkkaus

Merkkaus mallissa kerroksittain


Merkkaus mallissa tyypeittäinMerkkaus mallissa pinoittain
Pinokuvat

Pinoraportit

Pinoluettelo


Pinojen sisältö


Tulosteet

Kuormausjärjestys siirtyy NC-tulostukseen

Tuetut NC-tulostukset

  • Howick
  • XML
  • LightGaugeSteelCSV


Elementtikuvat NC-järjestyksen mukaan (pinoittain)JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.