Jos haluat poistaa rakennuksen Sync-palvelusta ja tallentaa sen vain paikallisarkistoon, toimi seuraavasti:
-
Tallenna rakennus VXZ-tiedostoon Vertex BD:ssä.
Avaa rakennusselain, napsauta hiiren kakkospainikkeella rakennusta, jonka haluat siirtää, ja valitse Tallenna VXZ-tiedostoon. Valitse kansio, johon haluat tallentaa pakatun tiedoston.
Huomaa: Toiminto hakee kaikki rakennuksen tiedostot Syncistä. Varmista, että olet ladannut rakennuksen uusimman version Synciin ennen kuin tallennat rakennuksen VXZ-tiedostoon.
-
Poista rakennus Syncistä.
Kirjaudu Synciin selainkäyttöliittymässä. Etsi rakennus Syncin hakutoiminnolla. Valitse rakennusobjektin kolmen pisteen valikosta Poista.
-
Tyhjennä roskakori tai poista rakennus lopullisesti Syncistä.
Rakennus täytyy poistaa Syncistä kokonaan, jotta alkuperäinen rakennuksen tunnus ei jää varatuksi. Napsauta Syncin selainkäyttöliittymässä oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvakettasi ja valitse Roskakori. Tee jompikumpi seuraavista:
-
Valitse Tyhjennä roskakori. Tämä poistaa kaikki roskakorissa olevat objektit.
-
Etsi rakennuksesi roskakorista ja valitse kolmen pisteen valikosta Poista lopullisesti.
-
-
Kirjaudu ulos Syncistä Vertex BD:ssä.
-
Tuo VXZ-tiedostoon pakattu rakennus BD:hen ja tallenna se paikallisesti.
Tuo VXZ-tiedostoon pakattu rakennus takaisin BD:hen. Rakennus voidaan sen jälkeen tallentaa paikallisena rakennuksena arkistoon.
Jos et aio jatkaa Syncin käyttöä, voit ohittaa rakennuksen poistamisen Syncistä. Jos kuitenkin päätät myöhemmin ottaa Syncin käyttöön uudelleen, syntyy ristiriita, koska rakennuksen tunnus on käytössä sekä paikallisarkistossa että Syncissä.