Skip to main content
Skip table of contents

Yleiskatsaus Vertex InD Keittiö- ja kalustesuunnitteluohjelmaan

Vertex Ind tarjoaa monipuoliset työkalut kiintokalusteiden suunnitteluun aina myynnistä virheettömään tuotantoon.

Nykyaikaisen käyttöliittymän avulla kalustuksen kolmiulotteinen malli on helppo hahmottaa ja kalusteen muokkaaminen on joustavaa. Ohjelma hallitsee suuren määrän kalustamiseen liittyviä sääntöjä ja tekee automaattisia tarkistuksia suunnittelun aikana.

Runkomateriaalin valinta ja kattava runkokirjasto yhdessä kalustesetusten ja varustelun kanssa tekevät kaappien suunnittelusta joustavaa.

Valmistustarkoissa kalusteissa on paljon tietoa; työstögeometrian siirto suoraan työstökoneen käyttöön on tätä päivää. Tämä nopeuttaa myös erikoismittaisten ja yksilöllisten kalusteiden valmistusta.

Kalusteasetusten perusteella suunnittelun aikana rakentuva osaluettelo tuottaa luotettavasti hinnat, tarjoukset, piirustukset, työmääräimet, sahauslistat ja työstöteknologian. Kalusteita ja niiden komponentteja on mahdollista muokata myös jälkikäteen valmiissa suunnitelmassa. Tehdyt muutokset päivittävät osaluettelon.Kun tietojen käsin keräämistä ja uudelleen syöttämistä tuotannossa ei tarvita, myös inhimilliset virheet poistuvat. Suunnittelun tuloksena syntyy tietomalli (BIM), jonka tuotetietoja voidaan hyödyntää sekä omassa materiaaliperusteisessa hinnanlaskennassa, tuotannonohjauksessa ja laskutuksessa että rakennuskohteiden tietomallissa.

Kääntäjien avulla kalustetun tilan 3D-malli on mahdollista viedä toiseen CAD-ohjelmaan tai tuoda ulkoisia komponentteja.

Tuotetietoja voidaan siirtää ulkopuolisiin ohjelmiin.

JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.